Uw order bevat
0 item(s) !

Welkom bij plexi-view, onze webshop

Reeds sinds 1980 zijn we actief als fabrikant van exclusieve huisnummers en naamplaten. In de loop van de jaren is ons gamma uitgebreid met deurbellen, LED huisnummers en LED naamplaten. Dit voor zowel industrie,particulieren als overheid.

Onze producten worden gemaakt met duurzame materialen zoals slagvast acrylaat, rvs (inox 316), aluminium en natuursteen.
Wij leveren ook maatwerk van ontwerp tot afgewerkt product

Onze producten worden gekenmerkt door een origineel en tijdloos design gecombineerd met een "onberispelijke kwaliteit". We beschikken over high-tech machines die we combineren met een ambachtelijke afwerking. Al onze huisnummers en naamplaten zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dankzij deze unieke combinatie bieden we:
10 jaar garantie op onze producten en verkrijgbaar in alle ral kleuren

Een duidelijk zichtbare huisnummer is wettelijk verplicht en kan u leven redden in een noodsituatie van morgen. Dankzij een duidelijk en zichtbaar huisnummer of naamplaat weten uw familie, vrienden en zakenpartners u steeds handig en snel te vinden. Een huisnummer of naamplaat + bijpassende deurbel met een tijdloos en smaakvol design is het
Visitekaartje aan uw woning of bedrijf.

INVENT b.v.b.aTEL. +32/03 766 11 32
KMO Zone Hoogeindeken 8AFax. +32/03 778 19 39
9170 Sint Gillis-Waasinfo@plexi-view.be
MADE IN BELGIUMinfo@plexi-view.com